BAD OG VÅTROM

På tide å pusse opp badet? Ditt drømmebad kan være nærmere enn du tror. Vi har lang erfaring med oppussing av bad og våtrom i Trondheim, Melhus og omegn. Vi kan både stå for hele prosjektet og organisere alt av arbeidet som skal gjøres eller vi kan delta på deler av prosjektet. Vi kommer gjerne med råd og veiledning om hvordan ditt bad kan bli best mulig både når det gjelder design og funksjonalitet.

DRØMMEBADET ER NÆRMERE ENN DU TROR!

Vi har lang erfaring med oppussing av bad og våtrom i Trondheim, Melhus og omegn. Vi kan bistå med prosjektering og gjennomføring av hele eller deler av ditt prosjekt. Spør oss gjerne om råd og veiledning til hvordan ditt bad kan bli best mulig når det gjelder design og funksjonalitet. Hos oss er ingen oppdrag for små eller for store. La oss hjelpe deg med å oppfylle ditt drømmebad!

 

KUN DET BESTE ER GODT NOK!

Jenssen Rørservice benytter kjente merker og leverandører av baderomsartikler. Vi samarbeider også med en rekke tverrfaglige håndverkere som har god kompetanse på totalrenovering av bad. Uansett hvilke behov og ønsker du har for ditt nye bad kan vi sørge for at din drøm blir til virkelighet.

Kontakt oss
Rørlegger Bad